Про продукцію
До солодощів байдужі тільки ті, хто ніколи не куштував справжні витвори кондитерської майстерності. Смачною, красивою та оригінальною продукцією онлайн-бутіка Aimant можна потішити не тільки себе, але і подарувати коханим та близьким.
Макаронс (макаруни) Aimant - це тільки свіжі та ніжні мигдальні тістечка-печива з різними начинками, виготовлені за правилами та рецептами кращих французьких кондитерів. Яскраві та смачні набори макарони від Aimant подарують яскраві та неповторні емоції.
Шоколадні цукерки Aimant - це широкий асортимент вишуканої продукції, виготовленої з елітного бельгійського шоколаду та різноманітних трюфельних, вершкових, лікерних, горіхових та фруктових наповнень. Кожна цукерка, зроблена вручну та з любов'ю, не залишить Вас байдужими.
Шоколадні плитки Aimant - це можливість створювати індивідуальні унікальні смаколики. Плитка шоколаду може бути іменною, з персональним привітанням, а може бути прикрашена фруктами або пелюстками троянди. Додайте ще шоколадне фото - і серце розтане від цієї краси. Творіть власні шедеври, а спеціалісти Aimant допоможуть втілити Ваші бажання.
Для виготовлення солодощів використовуються лише високоякісні та натуральні продукти: бельгійський шоколад від всесвітньо відомих виробників Callebaut та Belcolade, марципан та мигдальне борошно із 100% каліфорнійського мигдалю від Lubeca(Німеччина), декор із зацукрованих квітів Сandiflor, високоякісні британські барвники та подібне. І головне - жодних консервантів, стабілізаторів та підсилювачів смаку.
Тонкий аромат та чудовий смак якісних продуктів, вишуканий вигляд та оформлення, індивідуальних підхід - це саме те, що відрізняє солодощі ручної роботи Aimant від звичайних.
Наш інтернет-магазин солодких подарунків Aimant - ідеальне рішення для тих, хто цінує свій час, шукає якість, смак та стиль в кожній миті життя.
Як правильно зберігати макарони?
Макаронс рекомендуємо зберігати в нижній частині холодильника (температура 1-7°С). Бажаний термін зберігання - сім діб. За годину-дві перед подачею на стіл рекомендуємо викласти їх із холодильника задля отримання повної віддачі смаку та текстури.
Как правильно хранить шоколад и шоколадные конфеты?
Ідеальна температура для зберігання шоколаду та шоколадних цукерок - 13-18°С. Бажаний термін зберігання цукерок - 30 діб, шоколадних плиток з наповненням - два-три місяці. Перед тим,як спробувати шоколад та цукерки,краще за все дати їм набути кімнатної температури - так повніше розкриються смак та аромат.
Ми використовуємо тільки натуральні та якісні продукти без штучних консервантів та стабілізаторів. Тому радимо все їсти свіжим, та не відтягати задоволення:)
Доставка Ваших солодощів влітку!
Тепер Ви можете не хвилюватися за транспортування ваших улюблених солодощів влітку за високої температури. Ми ретельно пакуємо кожне замовлення та для транспортування використовуємо акумулятори холоду!
Бажаємо Вам нових солодких та смачних відкриттів!